Vi håber, at kunne afholde den årlige generalforsamling i Mantziusgården, Performancehuset, Johan Mantziusvej 7A, 3460 Birkerød i løbet af maj måned. Vi har derfor besluttet at udskyde den varslede afholdelse 12. april 2021, kl. 19.30.

Dagsorden er følgende:
1. Valg af dirigent og referent
2. Formandens beretning for 2020-21
3. Regnskab for 2020-21
4. Indkomne forslag
5. Valg af bestyrelsesmedlemmer
6. Valg af revisor
7. Interesse for andet end bestyrelsesarbejde – repræsentantskab mm.
8. Eventuelt

Vi glæder os til at mødes med jer.

På grund af de nugældende COVID-19 restriktioner er vi nødsaget til at udskyde Limenas forestillingen for 2020-2021 til januar 2022. Alle som har købt billetter vil få refunderet deres penge af Billetto indenfor de kommende uger – dog undtaget billetgebyr.

Vi glæder os til, at kunne komme igang igen og forhåbentlig uden alle de restriktioner vi har været underlagt de seneste mange måneder.

Mange hilsner

Limenas bestyrelse

Limenas er lukket indtil 4. januar 2021 grundet regeringens COVID-19 restriktioner. Vi beklager meget og ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår og håber, at vi kan komme igang igen først i det nye år.

Kære dygtige skuespillere og flittige forældre,

Hermed Limenas’ berømte og berygtede “Slutspurts tungen lige i munden prøveplan“.
Der er en del nye og ekstra ting I skal være opmærksom på denne måned (derfor tungen lige i munden):

 • NYE ØVEDAGE:
  Vi øver i december både mandage, torsdage og ONSDAGE.
  Til at begynde med, bliver onsdags-øverne brugt som kostume-prøver, men kommer vi bagud med forestillingen, kan onsdage blive taget i brug, som “måske-dig-øvere“.
  Hvis man skal komme til en måske-dig-øver, sørger vi på instruktionsholdet for, at man bliver ringet op, og får besked herom.
 • NYE ØVETIDER:
  Mange øvere starter denne måned en my tidligere end hvad vi har været vant til i år. Så som altid, er det super vigtigt, at man kommer til tiden – og helst minimum 5 minutter før, så vi ikke skal vente. Hertil skal det også bemærkes, at mange øvere “kun” varer én time, og ikke de vante halvanden.
 • FLERE ØVESTEDER:
  Denne måned er der igen øvere både på Bistrupskolen og i Mantziussalen.
  Bemærk hvor øveren er – for at gøre det lidt lettere, har vi markeret alle MZ-øvere med lys lilla farve, så ingen kører forgæves.
 • KOSTUMEPRØVER:
  Nu er det endelig blevet tid til, at alle skuespillere skal prøve deres skræddersyede kostumer. I den forbindelse er der nogle hold, som til kostumeprøverne skal medbringe elementer til deres kostume. Info om dette står nederst på prøveplanen.
  Det er super vigtigt, at man har alle delene med til selve kostumeprøven, og meget gerne i en lille pose med skuespillerens navn på. Herefter opbevarer vi tingene for jer.Udover de hold som skal medbringe særlige ting til kostumeprøverne, er der stadig brug for at alle går i gemmerne og leder efter ekstra kostume ting, som kan gøre forestillingens udtryk endnu flottere. I får særlig info fra kostumen om, hvad der skal ledes efter. Disse ting skal først medbringes når vi rykker ind i MZ-salen i det nye år.
 • EKSTRA CORONA RESTRIKTIONER:
  Ved øverne d. 07. & 10. december, skal ALLE skuespillere medbringe og bære enten mundbind eller visir (og meget gerne en lille håndsprit i tasken). Øverne foregår i Mantzius, og der vil være indgang via den grønne dør, ved haven. Her vil alle blive mødt at nogle søde folk fra bestyrelsen, som viser og fortæller, hvor man skal være.
Som altid skal der ringes til Ottofonen ved sygdom og eventuelle forsinkelser – men vi har virkelig brug for denne måned, at ingen kommer for sent, da vi hverken har indlagt tid til drabelige bang-lege, platte sørøverhistorier fra instruktionsholdet eller lange kaffepauser 😉
For lige om lidt forvandles alle skuespillere til superstjerner, når vi har premiere på årets forestilling ‘Den Sidste Sisyfos‘.Det bliver en hæsblæsende december måned, men på den virkelig sjove måde – og vi glæder os til at sende jer allesammen på juleferie med de dejligste teater-sommerfugle i maven.Kærlige julehilsner hele Klåmben
Katharina, Louise, Benjamin, Oskar, Malene & Rasmus

Den aktuelle Prøveplan November 2020 er nu kommet, så du ved, hvornår du skal være på pletten til øver med Limenas. Vær opmærksom på, at der mandag 9. november og mandag 16. november øves både på Bistrupskolen og i Mantziussalen.

Om afbud, vigtige beskeder o.lign. brug OTTOFONEN – 6151 9398. Den er åben hver tirsdag og torsdag fra 17.45 – 21.15 (i spilleperioden er der åbent de dage, der er forestilling). Ring kun hvis det er vigtigt… Man kan som noget nyt i år godt sende sms med sygemelding til Ottofonen, men den er først “modtaget” når Klåmben sender svar retur. 

Vær sød at respektere ”kontortiden”. Hvis du har brug for at kontakte os udenfor “kontortiden” eller med mindre vigtige ting kan du gøre det på mail.

Den aktuelle prøveplan oktober 2020 er nu kommet, så du ved, hvornår du skal være på pletten til øver med Limenas.

Om afbud, vigtige beskeder o.lign. brug OTTOFONEN – 6151 9398. Den er åben hver tirsdag og torsdag fra 17.45 – 21.15 (i spilleperioden er der åbent de dage, der er forestilling). Ring kun hvis det er vigtigt… Man kan som noget nyt i år godt sende sms med sygemelding til Ottofonen, men den er først “modtaget” når Klåmben sender svar retur. 

Vær sød at respektere ”kontortiden”. Hvis du har brug for at kontakte os udenfor “kontortiden” eller med mindre vigtige ting kan du gøre det på mail.

Limenas bestyrelse afholder et forældremøde i Mantziussalen –   5. oktober kl. 18.15-19.15. På mødet vil vi fortælle lidt om forældreopgaver og svare på evt. spørgsmål I måtte have til dem, til øvere og hvordan vi vil afholde forestilling.

Vel mødt,

Pga. Corona restriktioner er der i år visse ændring i forhold til hvad vi plejer.

Det er i år ekstra vigtigt, at man inden fremmøde har tilmeldt sig via Limenas hjemmeside

Tilmeldingen er ikke bindende. Det er først ved fremmøde på indskrivningsdagen, at man tilmelder sig endeligt eller hvis man er forhindret i fremmøde, ved kontakt til Limenas formand på formand@limenas.dk.

Årets indskrivning foregår i 4 årgangshold i Mantziussalen, Johan Mantziusvej 7a i Birkerød, mandag 28. september 2020:

Hold 1 – skuespillere (nye og gamle) som går i 5. klasse møder kl. 17.30
Hold 2 – skuespillere (nye og gamle) som går i 6. klasse møder kl. 18.30
Hold 3 – skuespillere (nye og gamle) som går i 7. og 8. klasse møder kl. 19.30
Hold 4 – skuespillere (nye og gamle) som går i 9. klasse og andet møder kl. 20.30

Man møder op 5 minutter før mødetid og stiller sig i kø ved indgang fra Mantziushaven. Der holdes god afstand. Man vil blive præsenteret for årets historie og hvordan øve-perioden vil forløbe.

I foyeren vil der være mulighed for at udfylde en tilmeldingsblanket eller tilmelde sig elektronisk på Limenas hjemmeside ved brug af egen mobiltelefon, hvis dette endnu ikke er gjort. Der vil også være to borde, hvor man kan blive tjekket af/ endeligt tilmeldt efter at have hørt årets historie.

Når man er færdig med præsentationen inde i Mantziussalen og er blevet endeligt tilmeldt/ tjekket af på en af tilmeldingslisterne forlader man med det samme foyeren ud af døren til P-pladsen, så vi kan gøre plads til næste hold.

Vi glæder os til at se jer.

Mange Limenas hilsner

Limenas bestyrelse

Onsdag 19 august 2020 blev der afholdt en meget forsinket generalforsamling.

Her sagde vi farvel og tak for veludført arbejde til: Stine Holm, Lotte Gade Jørgensen, Anne Mette Skovsen og Christina Kjær Nielsen.

Samtidig kunne vi sige velkommen til: Lene Dybdal Reimer, Katrine de Waal, Kirstine Winther, Rikke Ertmann, Finn Rasmussen og Claus Møller.

Majka Sand, Lone Richardt og Jens Darket fortsætter alle så vi alt i alt har en bestyrelse inkl. suppleanter på ni.

Vi glæder os til at arbejde med Malene, Rasmus og det øvrige crew om at skabe en super jubilæums forestilling 2020-21.

Der indkaldes til generalforsamling onsdag 19. august 2020 kl. 19.30 i Performancehuset, Johan Mantziusvej 7A, 3460 Birkerød

Dagsorden for generalforsamlingen er:
1) Valg af dirigent og referent
2) Formandens beretning for 2019-20
3) Regnskab for 2019-20
4) Indkomne forslag
5) Valg af bestyrelsesmedlemmer
6) Valg af revisor
7) Interesse for andet end bestyrelsesarbejde
8) Eventuelt

Indkomne forslag sendes til bestyrelsen senest onsdag d. 12. august 2020.

Generalforsamlingen plejer at tage en times tid, og vi serverer lidt sødt og frugt, samt lidt forskelligt vand og kaffe/te.

Vores mangeårige revisor er gået på pension og vi efterlyser en afløser. Opgaven består i sammen med kasseren at gennemgå regnskabet. Det vil almindeligvis kunne gennemføres på en times tid og kræver ingen særlige regnskabsmæssige kompetencer.

Vi glæder og til at se en masse engagerede Limenas venner.

Limenas forældrebestyrelse