Alle på venteliste og mange nye som er fyldt 11 år er optaget til årets forestilling

Vi har fået rigtg mange tilmeldinger igen i år – flere end nogensinde tidligere og flere end vi har plads til i årets forestilling. Vi har derfor besluttet at optaget lidt flere i år, men har alligevel ikke plads til alle.

Vi er glade for at kunne byde velkommen til de mange Limenaser fra de seneste års forestillinger, til de nye fra sidste års venteliste som var fyldt 10 år på indskrivningsdagen og til mange nye som er fyldt 11 år og mødte op her på indskrivningsdagen. Der er sendt e-mail om optagelse til alle, som mødte op til indskrivningen. Hvis der skulle være nogle som alligevel mangler at få besked bedes i kontakte os.

Dem som ikke kommer med i årets forestilling har vi sat på venteliste til næste års forestilling, hvor vi glæder os til at byde jer velkommen!

Første øver er torsdag 21. august 2014 kl. 18.00, hvor der også afholdes forældremøde og -orientering. Forældre kan her høre mere om arbejdet på de forskellige forældrearbejdshold. Øver og forældremøde afholdes i henholdsvis teaterkælder og kantine på Sjælsøskolen.

Mange hilsner
Bestyrelsen

Etiket: , , , ,