Prøveplan for september

Den aktuelle september_prøveplan er nu kommet, så du ved, hvornår du skal være på pletten til øver med Limenas.

Vi har også lavet en vejledende oversigtskalender for hele sæsonen (Limenas kalender til print på 2 sider eller Limenas kalender til print på 1 side). Her fremgår det præcise prøvetidspunkt for de enkelte hold ikke – det kan man kun se på de aktuelle prøvplaner.

Om afbud, vigtige beskeder o.lign. brug OTTOFONEN – 6151 9398. Den er åben hver tirsdag og torsdag fra 17.00 – 20.00 (i spilleperioden er der åbent de dage, der er forestilling). Ring kun hvis det er vigtigt… Der kan ikke lægges besked på svareren eller sendes SMS!

Vær sød at respektere ”kontortiden”. Hvis du har brug for at kontakte os udenfor “kontortiden” eller med mindre vigtige ting kan du gøre det på mail.

Etiket: , ,