Indskrivning 19. august 2013 kl. 19.00

Vi afholder indskrivning til årets Limenas-forestilling mandag 19. august 2013 kl.19 i teaterkælderen på Sjælsøskolen, Ravnsnæsvej 120, 3460 Birkerød

Det er her vi mødes efter den lange pause og her vi byder de nye velkommen! Rasmus og Malene vil fortælle om årets forestilling, og vil også præsentere deres crew. Glæd dig til at mærke begejstringen igen og måske til en lille Limenas-sang…

Alle medvirkende fra sidste år og alle, der har stået på venteliste til i år, har modtaget invitationen på e-mail. Når I møder op til indskrivningen, skal I huske at have udfyldt tilmeldingsseddel og forældrearbejdssedler og medbringe e-mail kvittering.

Øvrige interesserede er også meget velkomne til indskrivningen, og kan ligeledes udfylde tilmeldingsseddel og forældreskema og medbringe e-mail kvittering.

I Limenas har vi “plads til alle”, men vi kan selvfølgelig ikke garantere, at alle, der møder op, kommer med i dette års forestilling. Det afhænger af, hvor mange af sidste års skuespillere, der stiller op igen. De, der evt. ikke bliver plads til i år, vil blive tilbudt en plads på vores venteliste, til næste års forestilling.

Vi ses til indskrivningen!

Mange hilsner
Bestyrelsen

Etiket: , , ,