Indskrivning

Nu er det tid for en ny LIMENAS sæson – nemlig vores 30 års jubilæums forestilling. For vores instruktører – Rasmus og Malene er det også jubilæum – nemlig deres 10. forestilling sammen!!! For sidste gang er det med både Rasmus og Malene som hovedinstruktører, og de glæder sig rigtig meget. Årets historie bliver præsenteret ved indskrivning torsdag den 24. september 2020, kl. 18.30-20.30 i Mantzius-salen, Johan Mantzius Vej 7 A. Vi åbner dørene allerede klokken 18.00 så kan man lige nå at sige hej til gamle venner eller opdage nye.

Limenas bygger på spilleglæde, hygge, venskaber, sange, sjove replikker, og ikke mindst en masse engagement fra alle på holdet. I fire måneder arbejder vi tæt sammen på at opleve det store sus når mørket sænker sig i salen, musikken spiller og publikum sidder spændt og venter. Premieren er torsdag den 14. januar 2021…… vi glæder os allerede!

Når du melder dit barn til Limenas – så melder du også dig selv til Limenas. Aktive forældre er en forudsætning og en NØDVENDIGHED for at forestillingen kan blive til noget. Vi har brug for, at alle forældre bidrager med at løse de mange opgaver med hvad der svarer til en god arbejdsdag. Nogle af jer har tid og lyst til mere – og det sætter vi stor pris på. Opgaver som opbygning af scene og syning vil kræve en større indsats – men erfaringsmæssigt er det også de opgaver, hvor forældrene hygger sig rigtig meget med at skabe en del af den kommende forestilling. Ligesom jeres børn vil opleve at få en masse energi af at møde nye og/eller velkendte Limenas-venner, så er der vores erfaring, at mange forældre også får masser af energi af at byde ind med det I kan i mødet med andre Limenas-forældre og Limenas-børn. ISÆR vil I føle stolthed, Limenas-familiesammenhold og let gysen når forestillingen begynder, og I ved, at I også har været med i produktionen…. DET er FEDT!

Vi arbejder med forældreopgaver i 3 forskellige faser:

Forberedelsesfasen er fra oktober til midt december, og igen fra start januar til midt januar;

  • Klipning, syning og strygning af kostumer.
  • Bygge scenemoduler, male moduler, slå søm i, save, bære materialer, kører trailer, alle kan være med!!!
  • Opsætning af plakater, lave mad til øveweekend.

Forestillingsfasen er fra midt januar til slut januar;

  • Sminke skuespillerne, stryge kostumer, rette scenen til, lave mad til festaftenen.
  • Forestillingsvagter gør mad klar, sælger slik mm til skuespillerne, passer garderoben, står i baren før, under og efter forestillingen, holder vagt ved dørene til scenen og hjælper til med stort og småt.

Efterfasen er søndag den 24. januar 2021;

  • Tage scenen ned, gøre rent, køre på genbrugsplads, vaske kostumer.

I Limenas har vi plads til 130 børn, og man skal være fyldt 11 år, eller gå i 5. klasse på indskrivningsdatoen, den 24. september 2020. Vi øver tirsdag og/eller torsdag 1½ time i tidsrummet 18.00-21.00. Det koster 1.200,- at være med og betalingen dækker; øvere 1-2 gange om ugen, t-shirt, snacks ved enkelte øveaftener, 2 plakater, program og ikke mindst festmiddag den sidste aften. Beløbet indbetales på Limenas konto I Nordea Bank reg.nr. 2268, konto 3487993246 umiddelbart efter optagelsen er bekræftet og seneste den 15. oktober 2020.

Når I klikker videre til tilmeldingsblanketten, kan I se et udvalg af forældreopgaver, som vi beder jer melde jer på. I kan kun melde jeres barn til Limenas ved også selv at melde jer på forældreopgaver, og vi glæder os til, at vi i fællesskab får en forestilling på benene til januar 2021.


Mange hilsner fra Limenas’ forældrebestyrelse