Indskrivning

Nu er det tid for en ny LIMENAS sæson – nemlig vores 30 års jubilæums forestilling. Årets historie blev præsenteret ved indskrivning tirsdag den 7. september 2021, kl. 18.15-19.30 i Mantzius-salen, Johan Mantzius Vej 7 A.

Limenas bygger på spilleglæde, hygge, venskaber, sange, sjove replikker, og ikke mindst en masse engagement fra alle på holdet. I fire måneder arbejder vi tæt sammen på at opleve det store sus når mørket sænker sig i salen, musikken spiller og publikum sidder spændt og venter. Premieren er torsdag den 20. januar 2022…… vi glæder os allerede!

mandag den 13 september 2021 skal alle børn og unge møde i Mantziussalen fra kl. 18.00-19.30 til en alleøver og velkomst. Der er også forældremøde i tidsrummet kl. 18.10-19.20. Det foregår øverst i Performancehuset (indgang i Mantziushaven – grøn dør).

Torsdag den 16. september 2021 fra kl 18.00-20.00 introducerer vi, som noget nyt, en vennedag i Performancehuset. Her kan du tage dine venner med, så de kan prøve, om Limenas også er noget for dem.

Mandag den 20. september 2021 skal alle børn og unge igen møde op, så bliver der taget mål til deres personlige kostumer.

Når du melder dit barn til Limenas – så melder du også dig selv til Limenas. Aktive forældre er en forudsætning og en NØDVENDIGHED for at forestillingen kan blive til noget. Vi har brug for, at alle forældre bidrager med at løse de mange opgaver med hvad der svarer til en god arbejdsdag. Nogle af jer har tid og lyst til mere – og det sætter vi stor pris på. Opgaver som opbygning af scene og syning vil kræve en større indsats – men erfaringsmæssigt er det også de opgaver, hvor forældrene hygger sig rigtig meget med at skabe en del af den kommende forestilling. Ligesom jeres børn vil opleve at få en masse energi af at møde nye og/eller velkendte Limenas-venner, så er der vores erfaring, at mange forældre også får masser af energi af at byde ind med det I kan i mødet med andre Limenas-forældre og Limenas-børn. ISÆR vil I føle stolthed, Limenas-familiesammenhold og let gysen når forestillingen begynder, og I ved, at I også har været med i produktionen…. DET er FEDT!

Vi arbejder med forældreopgaver i 3 forskellige faser:

Forberedelsesfasen er fra oktober til midt december, og igen fra start januar til midt januar;

  • Klipning, syning og strygning af kostumer.
  • Bygge scenemoduler, male moduler, slå søm i, save, bære materialer, kører trailer, alle kan være med!!!
  • Opsætning af plakater, lave mad til øveweekend.

Forestillingsfasen er fra midt januar til slut januar;

  • Sminke skuespillerne, stryge kostumer, rette scenen til, lave mad til festaftenen.
  • Forestillingsvagter gør mad klar, sælger slik mm til skuespillerne, passer garderoben, står i baren før, under og efter forestillingen, holder vagt ved dørene til scenen og hjælper til med stort og småt.

Efterfasen er søndag den 30. januar 2022;

  • Tage scenen ned, gøre rent, køre på genbrugsplads, vaske kostumer.

I Limenas har vi plads til 130 børn, og man skal være fyldt 10 år, eller gå i 4. klasse på indskrivningsdatoen, den 7. september 2021. I Limenas Teater går man til undervisning ca. 1 gang om ugen. Som skuespiller melder man sig på et rollehold, som har en fast undervisningsdag enten mandag eller torsdag. Undervisningen er af 1,5 times varighed, og ligger i tidsrummet kl. 18.00-21.00. OBS! Der kan forekomme fællesøvere som ligger ud over den faste undervisningsdag, og fra december af skal man regne med at øve både mandag og torsdag.

Vi laver løbende prøveplaner med skemaet for rolleholdenes øvetider, sådan så I aldrig er i tvivl om hvornår undervisningen ligger. Så meld dig til i dag, og få en fuldstændig fantastisk oplevelse, med nye venner, et stort teaterfællesskab, og muligheden for at blive stjerne på scenen med andre unge! Det koster 1.200,- at være med og betalingen dækker; øvere 1-2 gange om ugen, t-shirt, snacks ved enkelte øveaftener, 2 plakater, program og ikke mindst festmiddag den sidste aften. Beløbet indbetales på Limenas konto I Nordea Bank reg.nr. 2268, konto 3487993246 umiddelbart efter optagelsen er bekræftet og seneste den 15. oktober 2021.

Tilmeldning sker ved, at sende en mail.

Mange hilsner fra Limenas’ forældrebestyrelse