Limenas præsenterer ny komponist duo

Det er med enorm glæde og stolthed i stemmen, at vi nu kan præsentere jer for vores nye komponist duo i Limenas!
Det har været en spændende, udviklende og sommerfugle-i-maven-agtig-proces, at finde vores nye duo – så vi er SUPER begejstrede over, at det lykkedes os at få dem vi allerhelst ville have, til at bære arven videre.
Vores nye duo består af Linus Sandorff og Benjamin Graham!
Linus og Benjamin er begge tidligere skuespillere i Limenas, og udover at være nogle fantastiske ildsjæle og vidunderlige unge mennesker, så er de også super talentfulde musikere. Deres ambitionsniveau er kanon højt, og de har i dén graf fingeren på pulsen.
Linus og Benjamin har fyrværkeri i fingerspidserne, og ideer til langt op over ørerne, og vi det bliver en fornøjelse for os, at finde på en masse nye spændende univers sammen med dem. Vi tror på, at Linus og Benjamin vil føre Limenas et helt nyt sted hen – og det føler vi os meget inspirerede af og privilegerede for!
Udover at skulle komponere musikken, vil drengene også snuppe 2 af de 4 pladser i bandet, på henholdsvis trommer og bas.

Læs her hvad drengene selv siger om deres nye titel

”De sidste mange år har vi sunget, danset og spillet den groveste luftguitar til de fedeste numre utallige forestillingsaftner i streg. Nu er vi mere end klar til at overtage stafetten efter Mikkel, Emil og Limenas Allstars.
Tilsammen har vi været i Limenas i 15 år, og historien er simpelthen så smuk som man kan forestille sig; vores venskab startede her, da vi mødtes som lallende Limenas-unger. Efter sammen at have spillet og skrevet musik i mange sammenhænge er vi fuldkommen parate til at komponere, og – i samarbejde med de 130 børn og unge i Limenas – spille røven ud af bukserne i de næste mange år!”

Etiket: