Nye kræfter til bestyrelsesarbejde

Vi ved allerede nu, at det er sidste sæson for minimum to af vores bestyrelsesmedlemmer – så vi skal have valgt nogle nye ind ved næste års generalforsamling.

At være med i bestyrelsen er en utrolig dejlig og givende oplevelse.

Fra februar til og med juni er fokus på nye tiltag, de erfaringer vi gjorde i den forgangne sæson, og hvordan vi optimerer arbejdet med hele Limenas-crewet, med vores energiske forældre og medarbejderne i Mantizius.

Fra august til og med december handler vores arbejde om indskrivning, forældremøder, øvere og at sikre, at alle børn har det godt. Vi har hver især ansvar for de forskellige forældrearbejdshold – i samarbejde med kostumedame, scenograf m.fl. Endelig er der de skønne dage omkring forestillingerne.

Vi mødes én gang om måneden fra februar til og med november. I sommerferien, december og januar holder vi fri – kun afbrudt af en enkelt evauleringsdag/aften med afsluttende julefrokost.

Interesserede forældre til Limenas skuespillere fra 2015 forestillingen kan skrive til Majka Sand. Man kan evt. være med som ”føl” i en del af indeværende sæson.

Etiket: ,