Spændende instruktør-hilsner fra Malene & Rasmus

Så er den sidste prøveplan i gang, og det er nu det hele går stærkt, men også nu at det hele tager form. Og inden længe begynder det rigtig sjove, nemlig forestillingerne. Inden vi når helt dertil er der lidt oplysninger angående den sidste prøveplan, og et ønske om at hjælpe jeres børn med at huske og overholde tiderne på planen, da vi har rigtig meget der skal nås.

På prøveplanen er der sat mandag og onsdag d. 11/11 og 13/11 på, hvor der står ”Måske dig”. Hvis alt går som planlagt og vi når alt vi skal nå, bliver disse dage ikke taget i spil. Dette er selvfølgelig vores ambition, men skulle det ske at vi bliver nødt til at bruge mandag eller onsdag, så kontakter vi selvfølgelig jer/jeres børn angående dette. Så I må meget gerne sætte et ”måske-kryds” i kalenderen på disse dage.

Alle-øveren d. 14/11. Dette er dagen for vores store gennemspil, hvor alle scener er på plads og vi for første gang spiller en fuldendt forestilling igennem. Bemærk her at tiden er 17.00-21.30. Netop denne prøve er meget svær at forudsige en fast tidsramme på, derfor det sene sluttidspunkt. Vi håber at være færdige med gennemspilningen kl. 21.30, men vi skriver også for at forberede jer på, at den både kan slutte lidt før, eller en lille smule senere. Slutter vi før det planlagte tidspunkt, vil jeres børn selvfølgelig ringe hjem og bedt blive hentet før. Hvis enkelte børn ikke har mulighed for at gå, eller blive hentet tidligere, vil vi på instruktionsholdet selvfølgelig stadigvæk være på Sjælsøskolen til kl. 21.30.

Øve-weekenden d. 16/11 & 17/11. Om lørdagen rykker vi for første gang ind i Mantziussalen og går i gang med at arrangere alle scenerne fra start til slut, på selve scenen. Til sidst har vi et gennemspil af alt vi har nået.

Søndag fortsætter vi hvor vi slap om lørdagen og arrangerer forestillingen færdig på scenen. Hele weekenden sluttes af med vores første rigtige gennemspil, med band, kostumer og lys, som var det en rigtig forestilling. Specielt søndag er der igen mulighed for at tidsrammen kan skride lidt. Det er nemlig af stor vigtighed at vi når igennem hele vores forestilling, da det er første og sidste gang vi spiller den igennem inden forpremieren (tirsdag d. 19/11). Vi bestræber os selvfølgelig på at dette ikke sker, men skulle det ske, vil I selvfølgelig blive informeret på dagen.

Vi håber på jeres forståelse og vil meget gerne sige tak for al den hjælp I yder, og ikke mindst, et stort tak for ”lån” af jeres børn.

Spændte instruktør-hilsner
Malene & Rasmus

Etiket: , ,